Eindejaarsshow 2018


KOM NAAR ONZE EINDEJAARSSHOW OP 27, 28 EN 29 DECEMBER

Over enkele maanden start langzaam maar zeker het buitenleven; we ruilen de hectiek van een drukbezette werkkring voor de rust en de romantiek op het water en in de vrije natuur. Vanaf de binnenwateren kun je pas goed zien hoe mooi ons polderlandschap is met zijn duizenden kilometers sloten, kanalen en vaarten en zijn unieke historische huizen en boerderijen. Op de Eindejaarsshow hanteren wij scherpere prijzen en zijn er interessante acties. Noteer vast in uw agenda en begin het nieuwe jaar met de nodige diepgang!

Het is nu de tijd om op zoek te gaan naar de boot van uw dromen: een motorboot, polyester of staal, een sloep, een splinternieuw ontwerp, een gebruikt exemplaar of een varende vakantiewoning. Stelt u zich eens voor: een weekendje weg of een lange vakantie op het water in uw eigen varende huis; mooier kan het toch niet zijn?

Pedro-Boat uit Zuidbroek, provincie Groningen, beschikt over een terrein van 40.000 m2, waar u op uw gemak en onder het genot van een hapje en een drankje, een riante collectie te koop staande occasions kunt bezichtigen of uw eigen nieuwe schip kunt laten bouwen. Ons verkoopteam levert u maximale service rondom de aanschaf van de boot van uw dromen. Dit alles zorgt voor een bijzonder klantvriendelijke dienstverlening.

Maar er is meer: Pedro-Boat kan het transport over de weg of het water voor u regelen, helpt u bij reparaties of een refit van uw boot zodat u weer jarenlang onbezorgd van uw boot kunt genieten. Daarnaast beschikken wij over een eigen stoffeerderij, een zeilmakerij en een winterstalling.

U bent van harte welkom op 27, 28 en 29 december. De werf is geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie over de Eindejaarsshow, overnachtingsmogelijkheden in de buurt en overige vragen kunt u ons via de mail of telefonisch bereiken: marketing@pedro-boat.nl of 0598-451763.

Terug naar het overzicht