Pedro-Boat breidt succesvolle verkoopwijze uit!


Enige tijd terug introduceerde Pedro-Boat haar nieuwe verkoopwijze. Wij verkopen uw schip voor de met u, binnen redelijke grenzen, afgesproken verkoopprijs. U heeft geen kosten voor kranen, adverteren, schoonmaken of stalling op ons verkoopterrein!

Dat deze verkoopwijze zo’n succes zou worden hadden we niet durven dromen. De Pedro werf combineert hierbij haar showroom en verkoopterrein met de veel omvattende service afdeling, welke zich op de Pedro werf bevindt. Deze combinatie zorgt ervoor dat de schepen gecontroleerd en geheel naar de wens van de koper afgeleverd kunnen worden. Het hierop volgende effect was dat vele schepen een nieuwe eigenaar hebben gevonden.

Wegens aanhoudende verkopen zijn wij nu op zoek naar uw schip, Pedro’s maar ook andere merken! Om de verkoop voor u nu nog makkelijker te laten verlopen, hebben wij onze eigen transportservice, deze is niet alleen over de weg maar nu ook over het water! Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw schip veilig naar de werf gebracht wordt. U mag u schip natuurlijk ook zelf naar de Pedro Werf in Zuidbroek brengen.

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling: sales@pedro-boat.nl of +31 598451763.

Terug naar het overzicht