Overige vragen

V: Wij hebben geen Pedro, maar willen wel groot onderhoud aan onze boot laten plegen. Kunt u dit ook doen voor andere merken boten? 
A: Pedro-Boat heeft vakmensen in dienst op alle gebieden van de jachtbouw, van staalbewerkers, tot schilders, timmerlieden en monteurs. Er zijn maar weinig onderhoudswerkzaamheden die wij niet aan kunnen, ook van andere merken en type boten.

V: Ik zoek een plek om mijn zeilboot te stallen. Kan dat ook bij Pedro-Boat? 
A: Wij hebben een grote winterstallinghal speciaal hiervoor beschikbaar. Onze kraan kan een maximum last aan van 35 ton. Wanneer uw schip minder weegt dan 35 ton, kunt u uw schip in onze hal stallen. De kosten hiervoor zijn verrassend laag. De tarieven vindt u terug op deze site.

V: Kan ik in de winter aan mijn boot klussen in de winterstallinghal? 
A: Nee, i.v.m. de veiligheid en de mogelijkheid van beschadiging van andere boten, is dit bij ons niet mogelijk. Wij bieden wel de mogelijkheid om zelf te klussen aan uw boot, u kunt hiervoor een (gedeelte van een) loods huren.

V: Mijn boot heeft een nieuwe laklaag nodig. Kan dat bij Pedro-Boat worden gespoten? 
A: Ja, wij hebben een moderne spuitcabine waar we dit soort werkzaamheden uitvoeren. Ook kunnen we ervoor zorgen dat uw boot wordt gestraald.

V: De indeling van mijn boot voldoet niet meer. Kunt u een nieuwe indeling in mijn boot maken? 
A: Ja, wij doen ook aan verbouwen van bootinterieurs. In overleg met u kijken wij wat er mogelijk is.

V: Mijn cabriokap en relingkleed van mijn Pedro is toe aan vernieuwing. Kunt u dit uit voorraad leveren. 
A: Wij kunnen u een nieuwe cabriokap en relingkleed voor uw boot leveren. Deze worden echter op maat gemaakt en hebben wij niet op voorraad. U zult ons dus met uw boot moeten bezoeken, zodat wij de maten kunnen opnemen. Dit geldt niet alleen voor Pedro’s, maar ook voor andere boten. Voor de Pedro's bestaat ook de mogelijkheid om het bouwnummer door te geven of om de kap op te sturen zodat deze aangepast kan worden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

V: De bekleding van mijn boot is versleten. Kunt u hiervoor nieuwe leveren? 
A: Ja, wij hebben een speciale afdeling voor het maken van bekleding en gordijnen. Ook hier kunt u terecht met uw boot, zodat wij de maten kunnen nemen. Nieuwe gordijnen en bekleding geven de boot vaak al snel een compleet nieuwe aanblik. Wij hebben een stoffentool op onze site onder het kopje zeilmakerij. Kijkt u hier eens hoe uw boot eruit ziet na een make-over. 

V: Ik kan een boot kopen die door de verkoper wordt aangeboden als Pedro. Hoe herken ik een Pedro? 
A: Een Pedro is altijd voorzien van een bouwnummer. U kunt dit bouwnummer vinden op de kiel en op het bouwnummerplaatje in de boot. Neem voor de zekerheid contact met ons op wanneer u twijfelt.

V: De motor van mijn boot heeft een revisie nodig. Kunt u dit ook doen? 
A: Ja, onze monteurs kunnen vrijwel ieder merk motor reviseren. Zowel Dieselmotoren als benzinemotoren.

Handige tips

  • Een Pedro cruiser op maat? Wij bouwen deze voor u!
  • Kies nu voor 5 jaar garantie op uw nieuwe Pedro
  • Reparatie van cabrio's en dekzeilen, ook op locatie