Pedro winter zeilmakerij en/of stoffeerderij op locatie en op afstand!

Het vaarseizoen 2014 is afgerond, uw schip staat gestald en de gedachtes aan varen zijn naar de achtergrond verschoven. 

Volgend voorjaar beginnen de kriebels weer te komen en in april wilt u bij het aanbreken van de eerste zonnestralen het allerliefst direct varen.

Op het moment dat u uw trots bezit betreedt ziet u de vale gordijnen en de verouderde bekleding. En ’s avonds, tijdens het nuttigen van het eerste borreltje aan dek, is het toch nog een beetje te fris. U herinnert zich dat u vorig jaar menig keer met elkaar gesproken hebt over een frissere bekleding en een cabriokap en u besluit toch maar eens te gaan informeren.

Op dat moment gaat u rondkijken en komt u bij de meeste zeilmakerijen en stoffeerders tot de conclusie dat menig watersportliefhebber dezelfde tijdspanne qua oriëntatie hanteert. De maand april zit inmiddels volgeboekt, in mei is uw jacht aan de beurt en in juni kunt u gaan varen. Uw vaargenot laat dus nog even op zich wachten. 

Niet wanneer u vooruit denkt en u zich nu alvast voorbereid op het te water gaan van uw jacht in 2015!

Bij Pedro hebben wij een nieuwe service, de:

Pedro winter zeilmakerij en/of stoffeerderij op locatie en op afstand!

 Wat houdt dit concreet in? Stel:

·         het weer zit in uw gordijnen;
·         de rits van uw cabriokap is kapot;
·         de hoekstukken van de bekleding op de bank zijn versleten;
·         er zit een scheur in een raam van uw cabriokap of het zicht is belemmert;
·         de naden van uw cabriokap zijn kapot wat het risico oplevert tot verdere schade
·         uw schip is toe is aan een fris, modern uiterlijk; 

en u wilt de garantie dat dit gereed is voor het verschijnen van die eerste zonnestralen, dan regelen wij dat voor u! Ook wanneer uw schip gestald is bij een andere werf of in een jachthaven.

Zijn bijvoorbeeld de hoekstukken van uw bank versleten? Stuur een foto naar ons, wij zoeken vervolgens in onze voorraad de juiste stof erbij (wij hebben nog veel stoffen op voorraad in het stoffeermagazijn, ook van de eerste Pedro’s die gebouwd zijn) en repareren dit voor u. 

Schade aan de cabriokap? Vaak vertoont een cabriokap aan de ramen door het oprollen en opvouwen gebruikerssporen. Door deze sporen of door ouderdom van het materiaal kunnen de ramen wit uitslaan, hierdoor wordt u zicht belemmert. Door het uitsnijden van deze stukken en het invoegen van nieuwe, ziet uw cabriokap er weer uit als nieuw. Hetzelfde effect bij het vervangen van een raam met een scheur er in. Een eenvoudige ingreep met een groots effect dus. Vooral het tijdig repareren van loslatende naden kan ernstige schade voorkomen. Doordat de naden loslaten kan uw kap namelijk gaan scheuren in de wind. 

Demonteer uw cabriokap en stuur deze naar onze werf. Zo wordt u geholpen zonder dat u naar ons toe hoeft te komen! Te kostbaar? U verzendt een pakket van 175 x 78 x 58 cm tot 30 kg voor € 12,71. Wanneer onze experts naar uw schip rijden berekenen wij u geen voorrijkosten, dus dit is voordeliger dan zelf naar de werf rijden/varen*.

Neem contact op met:
Norbert Lodewijks
service@pedro-boat.nl
0598- 45 17 63

*Vraag naar onze voorwaarden

Neem contact met ons op

Handige tips

  • Een Pedro cruiser op maat? Wij bouwen deze voor u!
  • Kies nu voor 5 jaar garantie op uw nieuwe Pedro
  • Reparatie van cabrio's en dekzeilen, ook op locatie