Voordelen nieuwbouw Pedro

Vanaf tekening, kaal of technisch vaarklaar schip tot compleet afgetimmerd schip, u geeft aan wat u wilt en wij bouwen het voor u.

De afgelopen 41 jaar bouwde Pedro voor ruim 1700 watersportliefhebbers het droomschip, zowel in serie als op maat. De hieruit ontstane expertise heeft een aantal standaardmodellen doen ontstaan binnen zowel de stalen motorkruisers van 9 tot 13 meter als de woonboten. De verschillende maatvoeringen en uitbreidingspakketten maken de schepen vanaf casco uniek. Voor u niet uniek genoeg? Neem contact met ons op, wij bespreken graag uw persoonlijke wensen met u. 

Uniek aan onze werf is dat vanaf ontwerp, snijpakket, casco tot opbouw alles 
van A tot Z door onszelf geregeld en uitgevoerd wordt. Zo bent u ervan verzekerd dat alles met de hoogst mogelijke zorg en deskundigheid uitgevoerd wordt. De basis voor onze modellen is door ons eigen team ontworpen, vandaar dat alle series duidelijk herkenbaar zijn als Pedro-zijnde. Bij Pedro heeft u tijdens het gehele bouwproces inspraak.

Omdat wij geloven in de kwaliteit van ons product, bieden wij 5 jaar garantie op een nieuwe Pedro. Dit terwijl veel leveranciers standaard 2 jaar verstrekken op de onderdelen. Wij verlengen de garantie met 3 jaar omdat wij 100% achter de kwaliteit van onze schepen staan!

Bij ons staat uw tevredenheid in ons product voorop! Die bereiken we door niet alleen uw droomschip te bouwen maar ook garant te staan voor uw onbezorgd vaarplezier!

Neem contact met ons op

Handige tips

  • Een Pedro cruiser op maat? Wij bouwen deze voor u!
  • Kies nu voor 5 jaar garantie op uw nieuwe Pedro
  • Reparatie van cabrio's en dekzeilen, ook op locatie