Voordelen boot kopen via Pedro

Door onze balustrades bestaat de mogelijkheid om alle schepen aan de binnenzijde te bewonderen, ook de schepen die buiten gestald staan. Het voordeel van het feit dat alle schepen bij ons op de werf aanwezig zijn? Het biedt u alle rust om de boten van binnen en buiten goed te inspecteren.

Via de bouwnummers van de Pedro's kunnen wij de originaliteit garanderen en u een stuk geschiedenis over het schip meegeven. Voor de overige merken zullen wij ons best doen zoveel mogelijk historie over het schip te achterhalen.

Wanneer u een schip bij ons aankoopt is deze altijd onderworpen aan een technische inspectie. Bij aflevering is het schip voorzien van nieuwe olie, filters en impeller. U bent er van verzekerd dat het schip welke u aankoopt vaarklaar door ons afgeleverd wordt.

Uiteraard dragen wij zorg voor de prijsonderhandelingen en de afwikkeling van de financiën/administratie. Wij kunnen u ondersteunen in juridische of fiscale kwesties. Natuurlijk garanderen wij dat het door u aangekochte schip vrij is van hypotheek of onderpand.

Op een selectie uit het aanbod van onze occasions is inruil mogelijk. 

Onze verkoopadviseurs voorzien u graag van alle informatie (ook in het Duits en in het Engels) en een kop koffie of thee staat altijd voor u klaar!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Onze Modellen

Wij bouwen niet alleen uw droomjacht maar staan ook garant voor uw onbezorgd vaargenot! Ongeacht uw budget, gezelschap of wensen, bij ons vindt u úw jacht.

Meer

Ruime voorraad Occasions

Op zoek naar een gebruikte Pedro? Waar beter te kopen dan bij de jachtbouwer zelf! 

 

Meer

Binnenkort Verwacht

Zo vist u niet achter het net! 

Wij brengen u graag tijdig op de hoogte van de nieuwste aanvullingen in onze voorraad occasions.

Meer

Handige tips

  • Een Pedro cruiser op maat? Wij bouwen deze voor u!
  • Kies nu voor 5 jaar garantie op uw nieuwe Pedro
  • Reparatie van cabrio's en dekzeilen, ook op locatie